Χαιρετισμός Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Εύβοιας Γιώργου Κελαϊδίτη

«Πανελλήνιο Κύπελλο Ανοιχτής Θαλάσσης 2021»

Χαιρετισμός Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Εύβοιας Γιώργου Κελαϊδίτη

«Καλωσορίζουμε με ενθουσιασμό το “Πανελλήνιο Κύπελλο Ανοιχτής θαλάσσης 2021”, το οποίο για πρώτη φορά διοργανώνεται στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Συγκεκριμένα, η κορυφαία αυτή αθλητική διοργάνωση τη φετινή χρονιά διεξάγεται από τις 6 έως τις 11 Αυγούστου στη θαλάσσια περιοχή της Σκύρου μας, στην καρδιά του Αιγαίου και μάλιστα αμέσως μετά την ολοκλήρωση της EVIA ISLAND REGATTA 2021, που για τρίτη συνεχή χρονιά έχουμε την τιμή και τη χαρά να στηρίζουμε.

Η προσέλκυση σημαντικών αθλητικών διοργανώσεων στην Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας, στα πανέμορφα νησιά μας την Εύβοια και τη Σκύρο, ήταν και είναι μία από τις βασικές προτεραιότητές μας. Η ιστιοπλοΐα, ένα άθλημα συνυφασμένο με την Ελλάδα και η μοναδικότητα του Αιγαίου πελάγους ως ιστιοπλοϊκού στίβου, θα αναδείξουν τη Σκύρο μας, σε έναν τόπο με συγκριτικά πλεονεκτήματα που μπορεί να φιλοξενεί μεγάλα αθλητικά γεγονότα.

Θα ήθελα να συγχαρώ τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Χαλκίδας που με τη δική του πρωτοβουλία και τις ενέργειες των μελών του κατάφερε να φέρει στον Νομό μας έναν από τους μεγαλύτερους αθλητικούς θεσμούς, αλλά και όσους συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια την οποία η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στηρίζει ως συνδιοργανώτρια. Κορυφαίοι αθλητές της ιστιοπλοΐας, όλων των ηλικιών, τα πιο σύγχρονα σκάφη, αλλά και τα πιο προπονημένα και ταλαντούχα πληρώματα θα συναντηθούν στη Σκύρο για να αναδείξουν το αθλητικό ιδεώδες μέσα από συναρπαστικές ιστιοδρομίες, προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα. Ταυτόχρονα, πλήθος κόσμου θα έχει την ευκαιρία να θαυμάσει τη σπουδαία αυτή διοργάνωση, ενώ τα νέα παιδιά θα γνωρίσουν από κοντά το ιδιαίτερο αυτό άθλημα.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλα τα πληρώματα και είμαστε βέβαιοι ότι η γνωριμία τους με τη Σκύρο θα τους αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις.»